2e online webinar | 13 oktober 2021

Morgenavond, woensdag 13 oktober om 19.30 uur starten we met onze 2e online webinar onder aanvoering van de Vincent Everts. Net als tijdens de 1e webinar en gedurende de Roadshow van 2 oktober bespreekt hij vol enthousiasme de onderstaande punten met experts en ervaringsdeskundigen;

  • Sibolt Mulder van het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat geeft inzicht in de ontwikkeling van beleid rond elektrische rijlessen. Regels zijn regels, die moeten corresponderen met de praktijk. Waar staan we nu?
  • Rijschool Dyane uit Nijmegen rijdt al zes (!) jaar elektrisch, met de Hyundai Kona, heeft alle traditionele rijschoolkaders overboord gezet en geeft nu nog uitsluitend elektrisch les. Wat kunnen we leren uit de praktijk?
  • Wat vinden leerlingen eigenlijk van rijles in een elektrische auto? Vincent Everts stak de camera de auto in en bevroeg een leerling. Eerlijke antwoorden met de druk van de camera op de neus.
  • Opladen kan een dingetje zijn voor mensen die nog nooit elektrisch hebben gereden. MyEnergi geeft een inkijkje, met name in de businesscase van het laden via eigen zonnepanelen. Dat kan dus.
  • Noorwegen, wereldwijd gidsland voor elektrisch rijden. Hoe pakken ze in Noorwegen de elektrische rijlessen aan? Øyvind Årbogen van NTSF geeft in een interview de lessons learned, voor Nederlandse rijscholen.
  • Waar zit de maatschappelijke impact, wat is de invloed van elektrisch lessen op leerlingen? Mischa de Haan en Nina Veders van Hogeschool Arnhem Nijmegen geven toelichtingen op het onderzoek dat zij voor Les Elektrisch uitvoeren.
  • Chris Verstappen van VERJO maakt theorieboeken voor leerlingen, die gebruikt worden voor de examens. Hoe is elektrisch rijden opgenomen in de rij-theorie? Wat kunnen we daarvan verwachten?

Verder zien we nog enkele praktijkvoorbeelden van elektrisch lessen op video en hoor je hoe je een week lang gratis gebruik kan maken van een elektrisch lesauto. Kortom, een stap dieper voor rijscholen die meer willen weten en klaar willen zijn voor een toekomst die onverminderd hard op de branche komt afgestormd. Het webinar duurt tot 21:00 uur, er is voldoende ruimte voor vragen.

 

Meld je nog snel aan!

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren