De kosten elektrische auto als lesauto – Flip Oude Weernink (projectleider Les Elektrisch), André Severs (rijschool André Severs)

Vincent Everts zal het woord ‘plofauto’ niet meer gebruiken, maar is gewoon ‘een elektrische jongen’. Beter voor milieu en goedkoper in gebruik. Zomaar een vrije quote die de sfeer weergeeft over dit item uit het webinar (7:13min). Want wat zijn die kosten eigenlijk? Of beter: de financiële voordelen? Want elektrische auto’s zijn toch duurder? Het blijkt in veel gevallen van niet.

Het elektrisch rijden rekent zich alsmaar naar je toe. Denk ook aan zonnepanelen, om je stroom zelf op te wekken. En financiering kan slim zijn om via financial lease constructie te doen: je creëert een kostenpost die aftrekbaar is. Kortom, er zitten naast milieuvoordelen ook kansen voor kostenreductie bij het geven van rijles in een elektrische auto.

Let op bij de aanschaf dat je auto van keuze is goedgekeurd door het CBR.

Neem contact op met Flip Oude Weernink (projectleider) om meer te weten te komen over de kosten en de baten.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren