Is de rijschoolbranche klaar voor EV-lessen?

Kijk onze webinar van 26-05-2021 hier terug

Het is een scherpe vraag, die ook u beantwoord wilt zien. Immers, uw situatie als rijschoolhouder is aan verandering onderhevig. Hoe moet u die inschatten, welke positie kunt u innemen rond elektrische rijlessen aanbieden, wat staat er te gebeuren vanuit de branche en de overheid? 

Woensdagavond 26 mei vond de eerste webinar van Les Elektrisch plaats. Ruim 500 kijkers luisteren naar de scherpe vragen die trendwatcher Vincent Everts op de projectpartners afvuurde. De deelname van rijschoolhouder AndrĂ© Severs, lesgevend met een Tesla Model 3, zorgde ervoor dat ook de praktijk goed besproken werd. Tot slot zorgde Dieter Quintin, voormalig voorzitter van Duitse rijschoolhouders Bond, ervoor dat we een interessant kijkje in de Duitse rijleskeuken kregen. 

Het was een interactieve webinar met goede vragen die waardevol zijn voor het project. De kijkers geven de webinar een 9,2!

Kijk hier de gehele webinar terug

De provincie Gederland en GEA hebben dit project primair opgezet t.b.v. CO2 reductie, te realiseren door beinvloeding van gedrag via elektrisch rijlessen. Het project Les Elektrisch kan daarom voor uw rijschool in Gelderland een hoop betekenen.

Neem gerust contact op met onze projectleider Flip Oude Weernink!

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren