Waarom moet een rijschool overstappen op elektrisch lessen (Arno Smits, directeur Smits Rijopleidingen, vz. Innovatiecentrum Verkeer en Logistiek, vz. BOVAG afdeling Rijscholen)

INTERESSANT uit het webinar > voor rijschoolhouders, overheden en aspirant-bestuurders


In deze clip van 10:46min gaat het om goed ondernemerschap en verkeersveiligheid. Dat zijn de opdrachten vanuit de BOVAG als het gaat over rijscholen. De transitie moet in werking worden gezet. Het zou heel gek zijn als we in 2030 pas gaan nadenken over hoe we mensen opleiden om klaar te zijn voor het elektrisch tijdperk. Het is dan immers een feit.


Het verleden leert ons ook veel. We kunnen leren van wat speelde bij de vrachtwagenrijbewijzen in 2013 en 2014. We moeten dus nu al met zijn allen samen – ministerie, CBR, rijschoolbranche – werken aan het laten vervallen van Code 78. De video legt het heel fijn uit, zo’n fout mogen we niet nog een keer maken.


Een opmerking uit het 500-koppig publiek:

“Het is niet alleen voor het milieu goed, de leerling schreeuwt om eenvoudiger autorijden”. Door verkeersschool Rob & Nel, Bas Bais.
 

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren