4e online webinar | dinsdag 23 mei 2023

Wat kunnen we leren van andere landen inzake code 78?

De toekomst van de automaatcode is in verband met de opkomst van hybride en elektrische voertuigen een veelbesproken onderwerp in de rijschoolsector. Dit blijkt namelijk de grootste hobbel om te Investeren in een elektrische lesauto. In veel gevallen kan een elektrisch lesauto nog niet rendabel ingezet worden, omdat er vanwege code 78 nog vaak gekozen wordt voor een geschakeld rijbewijs. 
 
Les Elektrisch ziet het invoeren van een model zoals het Duits model als de oplossing om deze drempel weg te nemen. Naast Duitsland werken Zwitserland en Frankrijk ook aan een dergelijk model. Als kenniscentrum over elektrisch lessen willen we jouw tijdens ons aankomende webinar op dinsdag 23 mei meenemen in de discussie rondom code 78. Wat zijn de plannen in Nederland en wat kunnen we leren van andere landen. Daarnaast weer veel nieuwe ontwikkelingen en praktijkinzichten krijgen. 

Reserveer alvast deze datum in de agenda en schrijf je in via onderstaande link.

Programma

Start programma om 19:30 uur met o.a.: 

VOLGT BINNENKORT !

Einde programma: 21:00 uur

Meld je hier aan!

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren