Kijk terug!
4e online webinar | dinsdag 23 mei 2023

Wat kunnen we leren van andere landen inzake code 78?

De toekomst van de automaatcode is in verband met de opkomst van hybride en elektrische voertuigen een veelbesproken onderwerp in de rijschoolsector. Dit blijkt namelijk de grootste hobbel om te Investeren in een elektrische lesauto. In veel gevallen kan een elektrisch lesauto nog niet rendabel ingezet worden, omdat er vanwege code 78 nog vaak gekozen wordt voor een geschakeld rijbewijs. 
 
Elektrisch lessen dringt nu echt door in alle lagen! Kijk onze webinar terug! Als rijschoolhouder is de waan van de dag niet het enige waar je jezelf mee bezig moet houden. Ook je toekomst is van belang. Daarvoor moet je jezelf informeren en volg je onder andere de ontwikkelingen van Les Elektrisch.

De toekomst is immers nu eenmaal elektrisch, maar wat heeft dat voor invloed op jouw bedrijf. In ons meest recente webinar zie je de hoe politiek, branche, CBR en collega’s tegen de elektrische ontwikkelingen aankijken én wat de bevindingen zijn in landen om ons heen (die vaak al veel verder zijn).

Voor jouw toekomst mag je deze informatie niet missen!

Heb je anderhalf uur de tijd? Kijk!
 

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren