Actueel

Overstappen op volledig elektrisch rijden hebben in Nederland pas 174.801 mensen gedaan. Op het totale wagenpark is dat 3,21%. Anders gezegd: 96,79% van de Nederlanders die autorijden hebben nog géén idee. Jij wellicht ook niet. Daarom delen we hier verhalen, inzichten en kennis via interviews, blogs en achtergrondartikelen. Daarmee kunnen rijschoolhouders gedegen informatie opdoen. En kunnen aspirant bestuurders zien wat de voordelen zijn van elektrische rijlessen volgen.

Rijschoolhouder aan het woord; Verkeersschool Frank Massop

“Tien jaar geleden kon dat nog niet, elektrisch rijles geven. De range was er gewoonweg nog niet. En bovendien, iedereen wilde gewoon schakelen. Dat is allebei in die tien jaar wel zeer sterk veranderd”

Read more

De voordelen van elektrisch lessen volgens Rijschool André Severs

Collega’s kijken hem wat raar aan. Die veel te dure wagen, dat kan toch niet uit? “Als je de goede rekensommen maakt doordat je jezelf hebt verdiept, weet je dat het wel kan. Maar je moet wel verder kijken dan je neus lang is.

Read more

Ruim baan voor 'elektrisch lessen'

De jeugd heeft de toekomst en elektrisch rijden is de toekomst. Maar waarom rijden bijna alle lesauto’s dan nog op brandstof? Marco Vellema, programmaregisseur Mobiliteit van het GEA, neemt een kijkje in de wereld van de rijscholen en verkent de moge

Read more

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren