Actueel

Overstappen op volledig elektrisch rijden hebben in Nederland pas 174.801 mensen gedaan. Op het totale wagenpark is dat 3,21%. Anders gezegd: 96,79% van de Nederlanders die autorijden hebben nog géén idee. Jij wellicht ook niet. Daarom delen we hier verhalen, inzichten en kennis via interviews, blogs en achtergrondartikelen. Daarmee kunnen rijschoolhouders gedegen informatie opdoen. En kunnen aspirant bestuurders zien wat de voordelen zijn van elektrische rijlessen volgen.

Elektrische auto's zijn toch duurder, dus waarom dan rijles geven in een elektrische auto?

Flip Oude Weernink (projectleider), André Severs (Rijschool André Severs)

Read more

Wat zijn de echte ervaringen met een elektrische lesauto

André Severs (rijschool André Severs)

Read more

Wat kan een rijschoolhouder verwachten van Les Elektrisch

Marco Vellema (programmamanager bij Gelder Energieakkoord)

Read more

Is de rijschoolbranche klaar voor EV-lessen?

Het is een scherpe vraag, die ook u beantwoord wilt zien. Immers, uw situatie als rijschoolhouder is aan verandering onderhevig. Bekijk hier onze webinar terug van woensdag 26 mei 2021

Read more

Persbericht: Direct na het rijbewijs een elektrische auto rijden

Het project Les Elektrisch in Gelderland is van start gegaan. Lees er meer over in het persbericht.

Read more

Webinar Les Elektrisch

Op woensdag 26 mei organiseert Les Elektrisch van 19.30-21.00 uur een webinar over de kansen en uitdagingen van het aanbieden van elektrische rijlessen. Speciaal voor rijschoolhouders bespreekt trendwatcher - en elektrisch rijder van het eerste uur.

Read more

Ja, Code 78, maar ondanks dat echt veel voordelen

Voor het eerst in een lesauto, opzien tegen leren schakelen, drukte en onvoorspelbaarheid van het verkeer, de net geleerde verkeersregels toepassen, naast een vreemde zitten, ouders kijken hoe je wegrijdt, vrienden ‘kunnen het al zo goed’, het alom s

Read more

Rijschoolhouder André Severs: Kijk nu eens goed naar ‘onderaan de streep’ en denk toekomstgericht

“Je moet het zien als een investeringsobject. Je investeert in de toekomst, de toekomst van je rijschool en in verduurzaming van de maatschappij. Maar daarmee reken je de kosten nog niet rond”.

Read more

Rijschoolhouder aan het woord; Verkeersschool Frank Massop

“Tien jaar geleden kon dat nog niet, elektrisch rijles geven. De range was er gewoonweg nog niet. En bovendien, iedereen wilde gewoon schakelen. Dat is allebei in die tien jaar wel zeer sterk veranderd”

Read more

De voordelen van elektrisch lessen volgens Rijschool André Severs

Collega’s kijken hem wat raar aan. Die veel te dure wagen, dat kan toch niet uit? “Als je de goede rekensommen maakt doordat je jezelf hebt verdiept, weet je dat het wel kan. Maar je moet wel verder kijken dan je neus lang is.

Read more

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren